CLOSE

REPOP in het nieuws

Nope, we zijn niet te missen

REPOP op Radio 1

mei, 22Feestband...

Morgen zijn we live te horen in het @nporadio1 programma ‘Hilversum Uit’ met presentatrice Petra Grijzen!
.
Hilversum gaat het land in. Morgen staat hun bus in Erp ❤️ voor een levendige show met actuele gesprekken en muziek met speciale aandacht voor de lokale blik op de stand in het land.
.
@jolanda_derks @nielssound@lisavanras @sannevandevalk en Peter Kerkhof spelen morgen twee nummers. Welke zou jij graag willen horen?
.
PS: onze @ruudvandevalk komt ook in actie. Maar niets als muzikant. Laat in je reactie weten waarover jij denkt dat hij geïnterviewd gaat worden.
.
Luister jij morgen ook van 15:00 tot 16:00 uur?

WINTERACTIE!

december, 20Boekingsactie...


Breng de après-ski ook naar jouw feest met de REPOP Winter Edition!

Deze winter gaan we ook weer vol gas door, want een winterslaap kennen we bij REPOP niet. Heb jij zin in een knallend feest?! Grijp dan nu je kans en boek de REPOP Winter Edition voor een knus prijsje van:

€ 1.200,- ex. BTW*
(€ 1.452,- incl. BTW)

Dan zit je zelfs in de winter warm!
Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@repopmusic.nl

 

*Actievoorwaarden:
Prijs is inclusief geluid/microfoons, basis-verlichting en REPOP geluidstechnicus.

Deze actie is geldig voor nieuw te boeken optredens die plaatsvinden in de periode 1 januari 2020 t/m 31 maart 2020 uitgezonderd de carnavalsperiode (21 februari t/m 25 februari 2020), en geldt voor maximaal 300 bezoekers. Boeking is op basis van beschikbaarheid van de band.

Voor een complete lichtshow geldt een meerprijs van € 400,- excl. BTW / € 484,- incl. BTW

Mini-Docu REPOP online!

september, 67th Sunday Festival...No comment

Eerder presenteerden we op deze site al de teaser van de mini-documentaire. Maar nu is hij echt klaar! Geproduceerd door het Youtube-kanaal Scripties.

Check hem uit!

Video repetitie ‘Get Lucky’ 7.000 bekeken

augustus, 4UncategorizedNo comment

Wat een bereik een kort clipje kan hebben. In een video waarin Sanne, Lisa en Maik een stukje repeteren van de Pharrell-hit Get Lucky is op onze Facebookpagina ruim 7.000 keer bekeken. Check hem ook!

‘Deze dikke vette kans moeten we pakken’

juni, 27th Sunday Festival...No comment

ERP | 7th Sunday Festival staat komende zondag op het programma. Uit voorgaande jaren is gebleken dat het festival het kleine Brabantse dorpje op haar grondvesten doet schudden. Dit jaar door optredens van vele internationale acts als Martin Solveig, Axwell en Yellow Claw. Maar organisator Par-T biedt ook lokaal talent een podium.

“Het is fantastisch dat Par-T ons heeft gevraagd om op te treden tijdens 7th Sunday Festival”, aldus bandlid Luc van Moorsel. “Onze band bestaat uit twaalf muzikanten en komen allemaal uit Erp of omstreken. We gaan zelf al jaren naar dit festival. Om hier nu te mogen optreden is een droom die uitkomt. Super dat ze lokaal talent helpen om verder te komen. Deze dikke vette kans moeten we pakken.” Naast REPOP prijkt onder andere de naam van het duo Loud ‘N Bright in de line-up; zij draaien aankomende zondag een set op SLAM Stage.

Avondvullend programma
De coverband REPOP bestaat al drie jaar op projectbasis maar is sinds 2 april vorig jaar pas officieel gestart. Luc: “Sinds vorig jaar hebben we bijvoorbeeld een website, zijn we vette sets gaan bedenken voor een avondvullend programma en meer boekingen gaan regelen. Het gaat hard. We speelden het afgelopen jaar veelal in Brabant, bijvoorbeeld tijdens de 24-uur Solex Race in Heeswijk-Dinther. Hopelijk biedt ons optreden aankomende zondag kansen om in de toekomst op meer festivals te spelen. De stap voor andere organisatoren om ons te boeken wordt toch een stukje kleiner gemaakt.”

REPOP speelt van 15.30 uur tot 16:00 uur in de Speciaalbier & Wijnbar en van 17.30 uur tot 18.45 uur op het Grolsch Podium. De complete timetable is hier te bekijken.

Coverband REPOP lanceert nieuwe promo!

april, 28LV Sound...No comment

Vandaag heeft coverband REPOP een super vette promotievideo gelanceerd. De enthousiaste feestband presenteert zich op professionele wijze met beeld en geluid.

Mensen die erover nadenken om REPOP te boeken hebben vanaf vandaag de kans om zich te laten overtuigen door een mooie promo die de band heeft laten maken. De muzikanten benaderden VanDePunt Producties uit Gemert om de klus te klaren. Met drie cameramannen hebben zij een sfeervolle impressie van een optreden in Brabant gemaakt. Alles is gecombineerd in een 3:15 durende video waarin een flink aantal hits voorbijkomen waarop het publiek gepresenteerd wordt. Het geluid, dat live is opgenomen op diezelfde avond, is professioneel gemixt door LV Sound.

Promotievideo coverband
Waarom is er gekozen voor promotievideo? Bandlid Luc van Moorsel vertelt: “Wij maken muziek, en muziek moet je kunnen horen om het te kunnen beoordelen. Naast de muziek concentreren wij ons ook op hoe we ons op het podium presenteren. In de promo komt dat duidelijk naar voren. Als organisatoren van evenementen of particulieren de video hebben gezien, hebben ze een goed beeld van wat ze kunnen verwachten als ze REPOP boeken. Maar er gaat natuurlijk niets boven live meemaken!”

Wat vind jij van de video? Laat hieronder je reactie achter!

Aanmelden voor de nieuwsbrief van REPOP
Niet wekelijk of maandelijks. Alleen als we écht iets te melden hebben!
* = verplicht veld
CLOSE
REPOP PROMO 2020