Coverband REPOP lanceert nieuwe promo!

0

Vandaag heeft coverband REPOP een super vette promotievideo gelanceerd. De enthousiaste feestband presenteert zich op professionele wijze met beeld en geluid.

Mensen die erover nadenken om REPOP te boeken hebben vanaf vandaag de kans om zich te laten overtuigen door een mooie promo die de band heeft laten maken. De muzikanten benaderden VanDePunt Producties uit Gemert om de klus te klaren. Met drie cameramannen hebben zij een sfeervolle impressie van een optreden in Brabant gemaakt. Alles is gecombineerd in een 3:15 durende video waarin een flink aantal hits voorbijkomen waarop het publiek gepresenteerd wordt. Het geluid, dat live is opgenomen op diezelfde avond, is professioneel gemixt door LV Sound.

Promotievideo coverband
Waarom is er gekozen voor promotievideo? Bandlid Luc van Moorsel vertelt: “Wij maken muziek, en muziek moet je kunnen horen om het te kunnen beoordelen. Naast de muziek concentreren wij ons ook op hoe we ons op het podium presenteren. In de promo komt dat duidelijk naar voren. Als organisatoren van evenementen of particulieren de video hebben gezien, hebben ze een goed beeld van wat ze kunnen verwachten als ze REPOP boeken. Maar er gaat natuurlijk niets boven live meemaken!”

Wat vind jij van de video? Laat hieronder je reactie achter!